اینستاگرام و تلگرام مارکتینگ

با آموزش های ما همراه باشید
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

نکانی در رابطه با نلگرام

20 بهمن 1399 توسط یاسر موسوی

روش پاپ آپ (pop up) را مطمئنا با آن آشنا هستید شاید با نام آن آشنا نباشید که با خواندن توضیحی که در ادامه آمده است با آن آشنا خواهید شد.

پاپ آپ (pop up) چیست؟
ممکن است بارها و بارها تلگرام خود را به محض اینکه باز کرده‌اید و وارد آن شده‌اید یک صفحه‌ی پاپ‌آپ برای شما به نمایش در آمده باشد که به شما کانالی را پیشنهاد می‌کند و از شما می‌خواهد تا عضو آن کانال شوید.

در این روش شخص آگاهانه انتخاب خواهد کرد که می‌خواهد عضو شود و یا علاقه‌ای به عضو شدن ندارد. در این روش هیچ اجباری در کار نیست و تفاوت اصلی این روش نیز با روش ممبر اجباری تلگرام ، همین است.

این روش فقط مختص برنامه‌های موبایل نیست و در سایت‌های مختلف مانند باربری آنلاین بارسی نیز از این روش استفاده می‌شود و برای شما پیامی به نمایش در می‌آید و در صورت موافقت شما عضو کانال مربوطه خواهید شد.

انواع روش‌های اضافه کردن ممبر واقعی به کانال
اضافه کردن ممبر تلگرام سه نوع دارد که عبارتند از ممبر اجباری معمولی تلگرام، ممبر اجباری مخفی و ممبر اجباری قفل.

در این قسمت توضیح مختصری در رابطه با دو نوع دیگر افزایش ممبر خواهیم داد اما باید بگوییم که در حال حاضر ما آن روش‌ها را پشتیبانی نمی‌کنیم و فقط می‌توانید خرید ممبر اجباری تلگرام را داشته باشید.

ممبر اجباری مخفی (hidden)
ممبر اجباری مخفی (hidden) همان‌طور که از نام آن نیز مشخص است، کانال در لیست کانال‌ها مشخص نمی‌شود و در لیست کانال‌های منتخب شخص نمایش داده می‌شود و از دید ممبر پنهان باقی می‌ماند.

تنها مزیتی که دارد این است که ریزش کمتری رخ خواهد داد اما احتمال دیده شدن کانال شما توسط فرد افزوده شده به کانال پایین می‌آید و این موضوع خیلی برای ادمین‌های کانال خوشایند نمی‌باشد مخصوصا کانال‌های فروشگاهی که بازدید بالا برای کانال آن‌ها یک مزیت محسوب می‌شود.

ممبر اجباری قفل
ممبر اجباری قفل، در این روش ممبرهایی که به کانال مربوطه عضو می‌شوند دیگر نمی‌توانند هیچ‌گاه از کانال جدا شوند و لفت دهند و در آن کانال به عبارتی قفل خواهند شد. بدیهی است که خیلی روش مناسب و منصفانه‌ای به نظر نمی‌رسد اما به هرحال یکی از روش‌های بالا بردن ممبر می‌باشد. میتوانید برای اطلاعات بیشتر درباره اد ممبر اجباری ویدیو مای ممبر را در یوتیوب مشاهده کنید.

تبلیغات نوتیفیکیشن
یکی از ابزارهای بازاریابی، تبلیغ با استفاده از تلفن همراه است که برای سهولت نمایش تبلیغات آنلاین از تکنولوژی موجود در دستگاه های قابل حمل استفاده می کند. تفاوت نوتیفیکیشن با پاپ آپ در این است که به مدت چند ثانیه روی صفحه قرار می گیرد و بعد هم ناپدید می شود و به صورت هشدار (Alert) نشان داده می شود. تبلیغات نوتیفیکیشن می تواند به صورت های مختلفی انجام گیرد از جمله :

اپلیکیشن های موبایل
پیام های تلفن همراه
پیام های متنی (SMS/MMS)
وب موبایل
ویدیوهای موبایل و تلویزیون
مهم ترین عامل در موفقیت تبلیغات، طراحی خوب آن می باشد. در تبلیغات پیامکی طراحی گرافیکی وجود ندارد اما داشتن متن مناسب نوعی طراحی برای آن محسوب می شود.

مزایای تبلیغات نوتیفیکیشن
از مزایای تبلیغات نوتیفیکیشن میتوان به این نکته اشاره کرد که شما می توانید به راحتی و در مدت زمان بسیار کم محصولات خود را در زمان بندی های معین با روش های مختلفی مثل عکس، متن، آیکن و… به میلیون ها نفر معرفی کنید. از جمله مزایای تبلیغات نوتیفیکیشن که می توان در این بخش به آن اشاره کرد این است که در صورتی که کاربر آنلاین نباشد، تبلیغات شما در صف قرار می گیرند و به محض آنلاین شدن کاربر به وی ارسال خواهند شد. این تبلیغات به علت این که توسط صفحات وب تولید می شوند، نزد موتورهای جستجو اعتبار بیشتری دارند. خرید ممبر گروه نیز میتواند فروش شما را افزایش دهد.

معایب تبلیغات نوتیفیکیشن
استفاده از تبلیغات پیامکی معایبی هم دارد. به دلیل این که این تبلیغات به طور ناخواسته برای کابر ارسال می شوند، در صورتی که بیش از حد از این روش تبلیغات استفاده کنید می تواند منجر به عصبانی شدن کاربر شده و پیامک های تبلیغاتی شما را به طور کلی نادیده بگیرد و یا دریافت پیامک های تبلیغاتی خود را مسدود کند. از معایب دیگر این روش تبلیغاتی این است که کاربر کنترلی روی محتوای تبلیغات ندارد و ممکن است محتوای غیر مناسب برای او ارسال شود و حتی ممکن است او را از هدف اصلی تبلیغ دور کرده و تمایل او را نسبت به جست و جو در سایت اصلی از بین ببرد.

 

چرا خرید ممبر اجباری بهترین گزینه برای مدیران کانال‌ها است؟
تقریبا از سال 2013 بود که تلگرام روانه فروشگاه‌های نرم افزاری شد. این پلتفرم به سرعت در میان مردم ایران گسترش یافت و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی تبدیل به محبوب‌ترین پیام‌رسان نزد ایرانیان و سارسر جهان شد. در یکی از آپدیت‌های تلگرام ویژگی به نام کانال (Channel) به آن اضافه شد که امروز د راین مقاله از مای ممبر قصد داریم به طور کامل درباره چگونگی خرید ممبر اجباری برای کانال بپردازیم.

در ابتدا عرضه این برنامه مانند اکثر مسنجر‌های مشابه ویژگی چت تک نفره و همچنین ایجاد چت گروهی نیز وجود داشت (البته قابلیت‌های دیگری مثل چت امن نیز در تلگرام دیده می‌شد) تلگرام روند رو به رشدی داشت و روز به روز بر تعداد کاربران  و بازدید پست هایشان   افزوده می‌شد، اما توسعه دهندگان این برنامه نسبت به آینده آن مردد بودند. از این جهت خلاقیت را چاشنی کار کردن و ثمره آن به وجود آمدن ویژگی جدید در تلگرام بود که امروزه آن را به نام کانال می‌شناسیم. در ادامه کمی بیشتر با آن آشنا می‌شویم.

کانال تلگرام چیست؟
به طور خلاصه کانال یک رابطه یک سوی می‌باشد که فقط ادمین می‌تواند برای افراد عضو در کانال یا به اصطلاح ممبرها پست منتشر کنند. البته تلگرام از این قابلیت برخوردار هست که یک کانال چندین ادمین داشته باشد.  کانال در دو نوع عمومی و خصوصی می‌باشد. هر فردی می‌تواند در کانال عمومی عضو شود ولی در کانال خصوصی، ادمین فقط می‌تواند ممبر‌ها را اضافه کند.

هر فردی که در تلگرام یک حساب دارد به راحتی می‌تواند یک کانال ( هر دو نوع عمومی یا خصوصی) ایجاد کند. پس ساخت کانال هیچ هزینه برای شما ندارد. در کانال صرفا ادمین توانایی ارسال پست را دارد و ممبر‌ها تنها می‌توانند آنها را مشاهده کنند. البته روز به روز بر ویژگی‌های کانال افزوه شد و امروزه با ویژگی های مثل رای‌گیری و لایک پست‌ها و … ممبر‌‌ها با ادمین به نوعی ارتباط دارند.

چرا به کانال ممبر اضافه می‌کنیم؟
همان‌طور که در ابتدای متن اشاره شد، تلگرام به شدت در میان مردم محبوب است. طبق گزارش باشگاه خبرنگاران جوان در سال 2017 حدود 45 میلیون ایرانی عضو این مسنجر هستند. در نتیجه فضای بسیار خوبی برای کسب درآمد است. تجارت در تلگرام از طریق کانال به دو صورت است.

1.   شما می‌توانید محصولات را به صورت مستقیم بفروشید و در اصل یک فضای برای دیده شدن محصولات شما است.

2.   راه دیگری که وجود دارند این می‌باشد که یک کانال سرگرمی، آموزشی،خبری و … ایجاد کنید و از تبلیغات در کانال خودتان کسب درآمد کنید.

حالا سوالی که مطرح می‌شود این است که اهمیت ممبر و تعداد آن در کانال تا به چه اندازه مهم است؟ در فضای کسب و کار آنلاین اولین حرف را اعتماد ‌می‌زند. در فروش آنلاین از طریق وبسایت داشتن نماد التکرونیک (Enamad) باعث ایجاد اطمینان می‌شود. اما در تلگرام خبری از نماد الکترونیک نیست، پس چجوری اعتماد مشتری را جلب کنیم؟

تاثیر ممبر در افزایش سود کسب و کار
این ضرب المثل قدیمی که مردم عقلشون به چشمشونه دقیقا برای تلگرام صدق می‌کند. در تلگرام ممبر یعنی اعتماد، قطعا هر چه تعداد ممبر شما بالاتر باشد، اعتماد بیشتری در مشتریان جدید شما ایجاد می‌شود. شما به روش‌های مختلفی مثل خرید ممبر اجباری و پاپ آپ و … می‌توانید ممبر کانال را افزایش دهید که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم. خودتان را جای مشتری بگذارید، برای مثال یک جنس مشابه را می‌خواهد به صورت اینترنتی بخرد، معیار‌های مثل قیمت هم تقریبا یکسان است. آیا این خرید را از کانالی انجام میده که تنها 200 ممبر دارد یا کانالی که چند هزار ممبر دارد؟

در بالا گفتیم که به دو صورت می‌شود از تلگرام کسب درآمد کرد، نقش ممبر در هر دو به یک اندازه مهم است. در روش اول اگر ممبر بیشتری داشته باشید قطعا مشتری بیشتری دارید نتیجه این می‌شود که اعتماد و اعتبار کانال شما افزایش می‌یابد. در روش دوم اگر ممبر زیادی داشته باشید قطعا پست‌های شما بازدید زیادی دارند و تبلیغات هم بازدید زیادی میخورد پس می‌توانید با نرخ بیشتری تبلیغات را در کانال خودتان قرار دهید.

چگونه به کانال خود ممبر اضافه کنیم؟
اگر می‌خواهید به روش سنتی اعضا کانال خود را بالا ببرد قطعا زمان زیادی از شما گرفته می‌شود. چه بسا در این مدت به طور کلی شما ضرر کنید. پس باید به دنبال راه‌حلی باشید که در کمترین زمان ممبر کانال شما بالا برود. ابتدا کمی بیشتر با مفهوم ممبر آشنا می‌شویم.

منظور از ممبر در تلگرام اعضای یک کانال هستند که از پست‌های ادمین بازدید می‌کنند. ممبر‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند:

1.   ممبر واقعی: این دسته آدم‌های معمولی با حساب‌های کاملا واقعی هستند که در کانال شما عضو هستند. ممبر واقعی تقریبا تمامی پست‌ها را مشاهده می‌کند پس ممبر واقعی در حقیقت یک تیر و دو نشان یا شاید هم چندین نشان است. در درجه اول اعضای کانال شما را بالا می‌برد. در ثانی تعداد بازدید از پست‌ها با تعداد اعضای کانال تناسب دارد و در نهایت این افراد مشتریان واقعی شما نیز هستند.

2.   ممبر فیک: این دسته اکانت‌های فیکی می‌باشند که صرفا تعداد اعضای شما را بالا می‌برد. از آن جهت که شخصیت حقیقی در پس این اکانت‌ها نیست در نتیجه ارتباطی با ادمین ندارند. از مضرات دیگر این نوع ممبر عدم مشاهده پست‌ها هست که در اصل باعث بی اعتماد می‌شود. اگر تعداد اعضای یک کانال و بازدید پست‌ها تناسب نداشته باشد شما را به شک نمی‌اندازد؟

پس در نتیجه ممبر واقعی از چندین جهت به سود شما خواهد بود.

منابع: 

https://adsmember.com/

https://mymember.store/

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

اینستاگرام و تلگرام مارکتینگ

در این وبلاگ اطلاعاتی درباره تلگرام و خرید ممبر تلگرام، اینستاگرام و خرید فالوور اینستاگرام و شبکه های اجتماعی دریافت خواهید کرد.

جستجو

موضوعات

  • همه
  • INstagram
  • smm panel
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • buy-followers
  • مای فالوور
  • https://silver110.ir/
  • adsmember
  • سلام ادز
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس